fbpages

För två veckor sedan så började Facebook att rulla ut en ny, snyggare och bättre design för Facebooksidor.

All inlägg läggs i en tidslinje till höger och annan information, som t ex kontaktuppgifter och recensioner hamnar i en vänsterkolumn. Som administratör får man en bättre överblick över verktygen i en ny topprad med tydligare knappar. Spännande och välbehövliga förändringar.

Vill ni ha en egen Facebooksida för ert företag så kan vi hjälpa er med detta! Vi skapar sidan, lägger till de sidadministratörer ni vill ha, ser till så att er företagsbeskrivning läggs upp, skapar en snygg toppbild och en profilbild och allt annat som behövs för att ert företag eller förening ska få en så bra start som möjligt på Facebook. Vårt Facebookpaket kostar 1.190:- exkl. moms. Klicka på knappen längre ner för att kontakta oss och beställa.

Här kan ni läsa mer om förändringarna: https://www.facebook.com/business/news/A-Streamlined-Look-for-Pages

 

Kontakta oss idag för en Facebooksida

 

Leave a Comment