img_5917Vi har glädjen att välkomna Björn Nordenås till Shiki-familjen. Att få möjlighet att utöka bolaget på försäljningssidan med någon som har så gedigen erfarenhet, var något som vi knappt vågade drömma om. Vi har letat länge efter rätt person, då det är väldigt viktigt att vår syn på servicegrad är på samma höga nivå genom hela bolaget. Nu behöver vi inte leta längre! 🙂

Har du funderingar kring din hemsida, eller vill du bara säga hej och välkommen?

Tveka inte att slå Björn en pling, eller varför inte skicka ett mail. Du når Björn på 0708-58 09 00, eller bjorn@shiki.se

Glada tillrop till er alla! 🙂

Begreppet ”grafisk identitet” kan låta luddigt och ibland kanske lite skrämmande för många företagare. Man tänker att ”Äsch, det är inget jag behöver bry mig om. Jag är ändå så liten.”. Men där tar många fel, det är viktigare än du tror att ha en enhetlig grafisk profil, som speglar ditt företag så som du vill att dina kunder ska uppfatta dig. I synnerhet när man är ett mindre företag.

Read More

fbpages

För två veckor sedan så började Facebook att rulla ut en ny, snyggare och bättre design för Facebooksidor.

All inlägg läggs i en tidslinje till höger och annan information, som t ex kontaktuppgifter och recensioner hamnar i en vänsterkolumn. Som administratör får man en bättre överblick över verktygen i en ny topprad med tydligare knappar. Spännande och välbehövliga förändringar.

Vill ni ha en egen Facebooksida för ert företag så kan vi hjälpa er med detta! Vi skapar sidan, lägger till de sidadministratörer ni vill ha, ser till så att er företagsbeskrivning läggs upp, skapar en snygg toppbild och en profilbild och allt annat som behövs för att ert företag eller förening ska få en så bra start som möjligt på Facebook. Vårt Facebookpaket kostar 1.190:- exkl. moms. Klicka på knappen längre ner för att kontakta oss och beställa.

Här kan ni läsa mer om förändringarna: https://www.facebook.com/business/news/A-Streamlined-Look-for-Pages

 

Kontakta oss idag för en Facebooksida

 

Behöver Ni ett nytt pentry till båten, eller behöver “den där” teakbiten i sittbrunnen bytas? Kanske ny durk i ruffen eller en bättre rorkult? Kontakta då den grymt duktiga snickaren Simon som drive Bågstam Båtsnickeri. Vi har tagit fram en hemsida till Simon där besökaren kan läsa om vilka tjänster som erbjuds, se ett urval av tidigare arbeten och så klart enkelt kontakta honom.

Han har en sprillans ny Facebooksida också, gå in och gilla den för att se hans senaste skapelser: http://facebook.com/bbsnickeri

Besök hemsidan

 

macbook-air-on-the-floor

relax_at_workd98ac2
I vårt nya superpaket ingår det mesta du kan tänkas behöva för en bekymmersfri vardag. Ett riktigt bra all-inclusive paket för ditt företag för endast 695:- per månad!

Vi bygger en ny hemsida till dig och ser till att den alltid är uppdaterad. Vi svarar på frågor om IT och hjälper dig med strategiska frågor inom webb och sociala medier. Behöver du en ny mailadress? Vi fixar det åt dig!

Du kan känna dig trygg med vårt paket och behöver du något gjort så finns vi bara ett samtal bort.

Det här får du:

 • Komplett sprillans ny hemsida
 • Publiceringsverktyg
 • Vi lägger upp allt innehåll åt dig
 • Uppdateringar av innehållet på din hemsida
 • Support
 • Systemuppgraderingar av publiceringsverktyg
 • Grund sökoptimering
 • Webbhotell
 • E-postkonton
 • Rådgivning och strategifrågor inom IT
 • E-postadministration
 • Domännamnsadministration
 • Bindningstid 12 månader. 3 månaders uppsägningstid.

Ett all-inclusive paket med allt du behöver för 695:- per månad!

Luta dig tillbaka och låt oss ta hand om din IT.

Se alla våra tjänster

Produktionen av en webbplats innehåller ett antal steg. Ett av dessa, och ett av de viktigaste, är leverans av innehåll från kunden.

Det är inte alltid lätt att samla ihop innehåll till sin nya hemsida. Texter ska skrivas och de ska vara bra för sökmotorer, bilder ska tas och samlas in.
Det kan ibland kännas överväldigande, så man ger som beställare upp. För man har ju faktiskt sin verksamhet att tänka på också.

Read More

Efter att i 1 år och 4 månader varit delägare i ett IT-bolag har jag nu valt att gå tillbaka till mitt lilla företag Shiki Media.

Det har varit en otroligt lärorik resa som jag inte skulle vilja ha ogjord. Det är väldigt kul och spännande att dra igång något helt nytt från grunden. Och även med personer man kanske inte känner så bra. Vi skiljs åt som vänner och jag hoppas att vi kommer kunna ha ett bra samarbete även i framtiden.

Nog om det. Som sagt, åter på egna stapplande ben och jag har en lång och spännande resa framför mig. Jag vet vad jag vill göra, kanske inte exakt hur, men jag har en ganska klar målbild framför mig. En del tjänster kommer förändras, en del kanske tas bort och några kommer läggas till i portföljen. Jag kommer skriva mer om detta framöver.

Nu är det full fart med att sparka igång maskineriet igen. Bygga klart denna hemsida, se över sociala strategier, kundstocken och en hel del annat.

Ha en fortsatt trevlig torsdagskväll!

Och hör gärna av dig om du vill diskutera ditt nästa projekt! 😉