Om Shiki

Välkommen till en liten byrå med stora visioner och massor av idéer. Med ett gott öga för bra design och kunskap om vad som fungerar på nätet idag och i morgon.

patrik-bwJag som driver Shiki Media heter Patrik Kekäläinen och jag har sysslat med webbdesign och grafisk design i 15 år. Jag byggde min första hemsida 1998. Webb- och grafisk design är min stora passion och jag älskar att ta fram bra lösningar som fungerar bra för mina kunder.

Jag har ett stort kunnande och brett kontaktnät. Det gör att jag kan erbjuda mina kunder vad dom vill ha. Och på ett lite personligare sätt. Jag andas och lever internet – dygnet runt, året om.

Internet förändras konstant. Tekniker och designtrender kommer och går och jag följer utvecklingen på nära håll. Jag andas och lever internet – i princip dygnet runt. Jag älskar det jag gör och försöker alltid överträffa mig själv när det kommer till att leverera bra webbplatser.

Jag ser till att du ser bra ut på webben och i tryckta medier. Då får du som kund ett bättre resultat – både i form av en bättre grafisk kommunikation – och i plånboken.

Jag har jobbat med allt ifrån enmans- och fåmansföretag till större företag som TV3, TV6, Viasat Sport och Comhem.
Kunderna kommer från olika branscher, som till exempel restaurang, hotell, bilhandel, entreprenad, arkitektur, hantverkare och även bostadsrättsföreningar. Jag har även byggt en webbplats för en kommande film. Det är väldigt blandat och jag är van vid det mesta! 🙂