Webbdesign – moderna hemsidor till bra priser

Jag kan webb – du kan ditt företag

Jag erbjuder dig allt du behöver för att du ska kunna etablera och expandera din affärsverksamhet på nätet. Jag levererar webbplatser av hög kvalitet och ägnar alltid en extra tanke bakom det jag gör.

Jag skapar snygga, användarvänliga och moderna designer för webbplatser. Som speglar ditt företags identitet på nätet. Jag bygger enligt de webbstandarder som finns uppsatta av W3C. Detta för att få en effektiv sökmotoroptimering och för att säkerställa att webbplatsen i högsta möjliga mån ser likadan ut och fungerar likadant i alla de större webbläsarna.
Låt mig ta hand om din webbplats så att du kan koncentrera dig på det som du är bäst på – ditt företag.

Publiceringsverktyg – hantera ditt innehåll enkelt

Publiceringsverktyg, eller CMS som det också kallas, är något jag jobbat med i många år. Jag kan publiceringsverktyg som Concrete5, WordPress, Joomla!, Silverstripe och Drupal. Jag kan utbilda dig i ditt verktyg så att du kan jobba med din hemsida effektivt och på rätt sätt.

E-handel

Är ni i behov av en webbshop? Jag kan hjälpa er skapa en e-handelsbutik med kopplingar till olika betallösningar som kortbetalning eller faktura. Jag jobbar med e-handelsplattformarna Open Cart, Prestashop och WooCommerce.

Priser

Komplett hemsida

begär offert

  • Professionell design
  • Responsiv/mobilanpassad layout
  • Installation och grundanpassningar
  • Uppläggning av innehåll
  • Se referenser »

Några av mina senaste jobb