Om Shiki

Välkommen till en webbyrå i Stockholm med stora visioner och massor av idéer.

Sedan 2006 har vi har vi hjälpt våra kunder med webb- och grafisk design.

Intresset för webbdesign väcktes redan 1998 och sedan dess har nyfikenheten för nya tekniker och trender bara vuxit.

Detta är vår stora passion och vi älskar att ta fram de bästa lösningarna för våra kunder. Oavsett om det gäller webb eller trycksaker eller något mitt emellan.

Webbyrå + designbyrå = digitalbyrå?

Shiki är en digital byrå och inte enbart en webbyrå, designbyrå eller reklambyrå då vi jobbar med en stor variation av projekt. 

Vi är aktiva inom många segment och kan hjälpa till med det mesta inom webb- och grafisk design, digital kommunikation, tryck och print, försäljningsstrategier, fotografering, sökoptimering, inbound marketing och mycket annat.

Vi har ett stort kunnande och brett kontaktnät, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder vad de behöver och vill ha och på ett lite personligare sätt. 

 

Vi andas och lever internets fantastiska värld dygnet runt, året om.

Internet förändras konstant. Tekniker och designtrender kommer och går och vi följer utvecklingen på nära håll. Vi älskar det vi gör och försöker alltid överträffa oss själva när det kommer till att leverera bra webbplatser, snygg design och tekniska lösningar åt våra kunder.

Vi ser till att ni ser bra ut på webben, i tryckta medier, på mobiler och surfplattor. Då får du som kund ett bättre resultat – både i form av en bättre grafisk kommunikation och en affärsnytta som driver fler affärer.

Vi har jobbat med allt ifrån enmans- och fåmansföretag till större företag som TV3, TV6, Viasat Sport och Comhem. Kunderna kommer från olika branscher, som till exempel restaurang, hotell, bilhandel, entreprenad, arkitektur, hantverkare och bostadsrättsföreningar. Våra kunder är alltifrån startups till företag som omsätter hundratals miljoner. Vi har en väldigt blandad kundkrets, vilket gör att vi är vana vid många olika typer av uppdrag.

Vårt motto är att alla våra uppdrag har lika hög prioritet och ansvar.

Ingen kund är viktigare än någon annan.

Vill du lära känna oss?