Se proffsig ut med snygga trycksaker

Visitkort för Ojas

Vi älskar trycksaker! ♥ Våra hjärtan bultar för allt som hör till kreativitet skapande och vår kunskap sträcker sig längre än bara webbdesign och webbutveckling. Vi har även under många år tagit fram trycksaker till både oss själva och till våra kunder med hjälp utav olika tryckerier.

Vi samarbetar idag med ett tryckeri som erbjuder allt från kompletta mässmontrar till minimala dekaler. Vi kan erbjuda trycksaker i nästan all världens olika storlekar och på många olika underlag. Dessutom med väldigt bra leveranstider och för att inte tala om riktigt bra marknadskraftiga priser.

Här är ett axplock på några av våra trycksaker som vi har skapat:

Rollup för Stor & Liten Catering
Rollup för stiftelsen Zonny
Se proffsig ut med snygga trycksaker

Det spelar ingen roll hur litet eller stort det är.

Vi kan hjälpa dig med allt från foldrar och kuvert till banderoller och reklamskyltar. Ingenting är för litet eller för stort för oss. Vi hjälper dig med designen så att det speglar din grafiska profil och lyfter ditt budskap på ett tydligt sätt. Vi kan erbjuda dig flera olika sorters ytbehandlingar, material och tjocklekar. Det enda som begränsar dig är din fantasi och även den kan vi hjälpa till med! Sväng gärna förbi oss på en kopp kaffe så kan vi visa lite pappersprover!

Hör av dig redan idag!

Tveka inte att höra av dig till oss om du går och funderar på att trycka upp din logga eller om du behöver en ny banderoll till mässan (eller ett helt mässystem med tryckta väggar och torn). Tillsammans tar vi din designidé och gör den till verklighet.

Har du några frågor på om hur vi kan hjälpa dig med tryck och print? Tveka inte att skriva en kommentar till inlägget eller att gå in på vår kontaktsida och skicka en fråga i via formuläret

Visitkort – Världens bästa trycksak

Ett visitkort är ett litet kort med ens kontaktinformation på. Det lilla kortet ger man till andra för att de lätt ska kunna se hur de kan nå dig. Visitkort är något som används flitigt av företag och det är något som alla företagare definitivt behöver. Det är enkelt att ge, man slipper stå och knappa in nummer som bara blir fel och viktigast av allt så blir man lättare ihågkommen.

Visitkortet är mer värt än ett nummer i någons telefonbok.

Visst funkar det att skriva in ens nummer i någons telefonbok. Absolut. Men hur mycket uppmärksamhet tror du att ditt namn får när du väl ligger där inne egentligen? Tyvärr inte så särskilt mycket. Med ett snyggt designat kort däremot fångar du andras intresse så fort de hittar det i plånboken eller i deras ficka. Även om man mot förmodan skulle glömma bort ditt visitkort för ett tag så fångar det ens uppmärksamhet igen när man rotar igenom den där lådan som är full av en massa andra visitkort.

Bli svår att glömma med en unik design.

Det är just därför som ett visitkort är så värdefullt. Det ger kunden en chans att tydligt och enkelt få din kontaktinformation utan några krångligheter. Samtidigt ger det dig chansen att skapa ett kort som sticker ut från mängden och som drar till sig uppmärksamhet. Så länge du skapar ett visitkort som är unikt blir ditt företag mer synligt och ihågkommet.

Tips på vad du bör tänka på innan du designar ditt visitkort:

  • Använd visitkortets yta effektivt.
  • Undvik för mycket plotter och håll det tydligt.
  • Vad är det för känsla du vill att dina kunder ska få när de ser visitkortet?
  • Vad för budskap vill du förmedla?
  • Glöm inte att utnyttja båda sidorna på kortet.
  • Vilket material vill du använda dig av? Papper eller plast?

Behöver du hjälp med att designa och trycka dina visitkort?

Kontakta oss så hjälper vi dig! Tillsammans med ett grymt tryckeri har vi tagit fram flera olika sorters visitkort till både våra kunder och till oss själva.

Här är några bilder på visitkort som vi har tagit fram:

Bilder på visitkort som vi har tagit fram
Bilder på visitkort som vi har tagit fram

Släng iväg ett mail till hej@shiki.se så hjälper vi dig att gå från designidé till verklighet!

Relaterade inlägg

No results