Vad behöver du hjälp med?

Vi har som målsättning att vara det enda företaget du som kund behöver vända dig till när det gäller digitala media.  Vi kan erbjuda ditt företag allt från visitkort och grafisk profil till avancerade webbplatser och rådgivning inom kommunikation.

Det här gör vi… och lite till 

Webbdesign

Vi bygger moderna, snygga och responsiva webbplatser. Ta hjälp av oss att ta fram en funktionell och snygg hemsida som speglar er grafiska identitet.  Läs mer om webbdesign »

Grafisk formgivning

Grafisk design är något som alltid legat oss varmt om hjärtat. Genom åren har vi tagit fram allt ifrån logotyper och visitkort till foldrar och bildekor.

Drift & hosting

Vi tar hand om er webbplats åt er. Såväl innehållet som tekniken som driver den. Låt oss ta hand om er webbplats i vår skräddarsydda servermiljö.

Sökoptimering

Sökoptimering är en av grundstenarna i en bra webbplats. Hittas du inte så blir det svårt att nå din målgrupp. Vi jobbar långsiktigt med våra kunders webbplatser för att nå bästa möjliga resultat.

Fotografi

Verksamhetsbilder till ert företags bildbank, årsredovisning, kundtidning, porträttfotografering av medarbetare, ledning och VD. Vi utför även produktfotografering för webbshoppar, produktkataloger, annonser och mycket annat.

Sociala medier

Idag är det viktigare än någonsin för ett företag att ha en närvaro i sociala medier som Facebook, Twitter, LinkedIn och Instagram. Vi tar er dit.

Utbildningar & workshops

Vi har jobbat med många olika publiceringsverktyg genom åren. Vi kan publiceringsverktyg som WordPress, Concrete5 och Joomla!. Vi kan utbilda dig i ditt verktyg så att du kan jobba med din hemsida effektivt och på rätt sätt.

Webbstrategi

Att orientera utan karta och kompass gör att man lätt springer vilse i skogen. Vi hjälper er att ta fram en bra digital strategi inom webb, sociala medier och annonsering och hjälper er att nå ut till en så bred publik som möjligt.

Inbound marketing

Vi hjälper dig att optimera ert innehåll på webben så att ni attraherar rätt kunder. Och fler. Med rätt, och framförallt och relevant information så hjälper vi er konvertera leads till kunder.

Tryckeri och print

Vi hjälper er att ta fram stort som smått och självklart från ax till limpa. Från designidé till färdigt tryck. Vi designar era trycksaker så att de speglar er grafiska profil och lyfter ert budskap och er kommunikation. Läs mer om tryckeri och print »