Digital strategi

Vi hjälper dig nå ditt mål

Vad är en digital strategi?

En strategi är till för att guida och hjälpa dig i dina beslut inom digital marknadsföring. Strategin ska fungera som en handbok för att företaget ska kunna genomföra målen. En digital strategi ska innehålla, syfte, målgrupp, kanalval, innehåll och mål. Med hjälp av en digital strategi skapar man rätt förutsättningar för att lyckas online och med sina kampanjer.

Ett steg i rätt riktning

Vi börjar alltid med att titta på nuläget genom att göra en nulägesanalys. Vi måste förstå vår utgångspunkt innan vi hoppar direkt till målet. Alltså, vart är vi idag och hur når vi dit vi vill. Vi sätter oss ner tillsammans och tar fram en SMART strategi. S=specifik M=Mätbart A=Accepterat R=Realistiskt T=Tidssatt.

Vi hjälper dig nå ditt mål!

Vi har lång erfarenhet av digitala medier i olika branscher. Allt från byggbranschen till restaurangbranschen till skönhetsbranschen. Vi hjälper dig sätta upp strategi, planera och driva igenom planen som följer just din vision och med professionell kvalitét!

Vi hjälper dig så du kan fokusera på din verksamhet.

Börja med en nulägesanalys

Vi tar fram en rapport som innebär att vi gör en djupanalys och skapar en tydlig, konkret resultatrapport över er närvaro i det digitala mediet. Vi ser över din hemsida, seo, annonsering och sociala medier.

SEO - Sökmotoroptimering

Fler av våra tjänster

SUPPORT & FÖRVALTNING
ANALYS
SOCIALA MEDIER

Vad våra kunder säger

Varför Shiki?

Vi lyssnar

Vi är lyhörda och lyssnar på vad våra kunder säger. För oss är en bra kommunikation A och O för ett lyckat projekt.

Vi vet hur

Efter många år i branchen (och ett gäng projekt i ryggen) har vi byggt upp en stor kunskapsbank som spänner över många olika tjänsteområden. 

Alltid över gränsen

Skämt åsido.. vad vi menar med det är att vi alltid tar det där extra steget för att verkligen få våra kunder att glänsa.

Kontakta oss