Support och förvaltning

Vi tar hand om din hemsida

Vi vill ha långsiktiga relationer med våra kunder och känner ett ansvar för att kunna ge den trygghet som behövs för att uppnå det. Med vårt Support & Förvaltnings-tjänst kan ni känna er trygga med er webbplats. Vi försöker alltid att vara så flexibla som det går och hjälpa er så snabbt vi kan. Ärenden ska skickas in till oss via e-post (support@shiki.se) eller via vår chatt på hemsidan (www.shiki.se). Akuta ärenden behandlas omgående, annars inom 72 timmar. Gäller helgfria vardagar 9-17.

Vi tar hand om din webbplats så att du kan koncentrera dig på det som du är bäst på – ditt företag.

Hosting

Er webbplats driftas i en av Sveriges säkraste hallar där vi hyr plats med dedikerad tekniker som håller allt i bästa skick för våra servrar. Vi är inget “vanligt” webbhotell och har därför inga paket för jämförelse, utan våra kunder får alltid tillräckligt med fart, prestanda samt utrymme för deras webbplatser.

Säker hemsida

På samma sätt som personer kan legitimera sig med ID-kort, kan en webbplats legitimera sig med ett SSL-certifikat (Secure Sockets Layer). Det krypterar också trafiken mellan servern och webbläsaren, vilket skapar en säkrare miljö för användarna. SSL-certifikat ingår alltid för våra kunder!

Du är trygg i Shikis händer

Vi har lång erfarenhet av support och förvaltning av hemsidor. Medans du fokuserar på din verksamhet tar vi hand om din hemsida och ser till att den är uppdaterad och säker. Kontakta oss redan idag.

Boka ett möte med oss

Redan supportkund?

Kontakta oss via mail (support@shiki.se) eller vår chat nere i högra hörnet, så hjälper vi dig!
Hjälp mig