Driftpaket Enjo

Vi vill ha långsiktiga relationer med våra kunder och känner ett ansvar för att kunna ge den trygghet som behövs för att uppnå det. Med Enjo Care supportavtal kan vi det och ni kan känna er trygga med er webbplats. Vi försöker alltid att vara så flexibla som det går och hjälpa er så snabbt vi kan.

Hos Shiki, och med Enjo Care har du alltid en hjälpande hand som rättar eventuella fel som uppstår på webbplatsen. Vi hjälper er med er webbplats och också visar hur så ni nästa gång kan klara det själva.

Vad som ingår

Support när du behöver det

Enjo ger dig allt du behöver för en bra drift av er hemsida. Webbhotell och e-post, uppdateringar av texter och bilder, sökmotoropitmering, backup, publicering av nyheter, hantering av e-postkonton och domännamn. Vi ser helt enkelt till att allt som rör din hemsida fungerar, att alla verktyg och system är uppdaterade och att ditt innehåll är uppdaterat och relevant.

Vi skäddarskyr Enjo så det passar perfekt för just dig! 

Tryggt

Du vet att du snabbt får hjälp och svar på dina frågor.

Prisvärt

En allt-i-ett-tjänst till en rimlig kostnad

Slappna av

Fokusera på din verksamhet och låt oss ta hand om det som rör din hemsida.

Hjälpen är nära till hands

Har något slutat fungera? Lugn, vi hjälper dig!

Vi är ditt bollplank

Du kanske har fått ett märkligt mail som rör ditt företag som du vill forska i eller felmeddelanden du behöver få klarhet i. Vi hjälper dig med strategiska beslut inom din IT. Alla de små sakerna som du hellre överlåter till någon annan kan du låta oss ta hand om.
Med Enjo har du alltid en partner vid din sida! 🙂

Bred kompetens

Några av de system vi kan hantera är WordPress, Joomla, Drupal, Concrete 5, OpenCart och Prestashop. Självklart även siter utan publiceringsverktyg eller e-handelsplattform.

Enklare blir det inte

Vi gillar enkla regler och inga krussiduller, så det är ingen bindningstid på våra avtal och inte heller några orimliga uppsägningstider.

Hör av dig till oss så berättar vi mer!