Företagsfilm

Vi kan företagsfilm – du kan ditt företag

Företagsfilm handlar om att visa vilka personligheter som är med och driver företaget. Det är också det effektivaste sättet att förmedla ditt budskap till kunden på ett mer känslofyllt sätt. En företagsfilm kan bland annat visa dina härliga kollegors utstrålning på plats, eller visa er företagskultur. För företaget är mer än bara en tjänst eller produkt.

Lite siffror om företagsfilm

Film har den fantastiska förmågan att väcka starka känslor och berör oss bättre än något annat medie. Det är inte så konstigt att 95% av oss minns reklambudskap bättre jämfört med bara 10% om det kommunicerar med en bild.

När omständigheterna inte begränsar, så väljer vi nästan alltid en film framför en text. Mätningar visar att 80% av världens datatrafik år 2020 bestod av film/video och det kommer fortsätta att öka.

Ta tillvara på er unika story med företagsfilm

Människor gillar berättelser och det vi idag kallar storytelling är resultatet av en av de äldsta traditionerna vi människor har. Vi har en stor passion för den traditionen. Att ta fram just er unika berättelse. Det handlar om att förmedla ert budskap med patos. Det gör man bäst med företagsfilm.  

USP:ar (Unique Selling Point) är så klart en del av processen man vill få fram, men det är viktigare för oss att visa era kunder den passion som ni har för er verksamhet. Varför startade ni, hur kom det sig att… vad är själva drivet hos er? 

När man fångar det på film, med en bra berättelse. Har man hittat essensen av eran passion. 

Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
företagsfilm

Vad ingår i företagsfilm?

Det beror på, men vi vet att inget företag är sig likt. Det är vår uppgift att fånga med film det som får er att stå ut. Vi vill ta vara på skillnaderna som gör din verksamhet unik. Vi filmar allt som rör företag, aktiviteter och presentationer. 

Det är också bra med kompletterande inspirerande svepningar, drönare ger mer unika perspektiv. Berättarröst, texter och musik är även förstärkande av budskapet samt ursprungsmärka bildrutor med logga/vattenstämpel.

We are Shiki – och vi kan företagsfilm

Shiki kan leverera den berättelsen som du behöver för att visa din verksamhets budskap. Vi har jobbat för ett flertal verksamheter, däribland Åkersberga golfklubb och Countryside Hotels. Vi slutar aldrig lära oss och älskar att nörda ner oss i ny teknik.

Kontakta oss om din verksamhet behöver en företagsfilm

Du behöver synas, och därmed synas bättre och en av de bästa sätten är med film. Vill du fånga själva kärnan av ditt företag på 60 sekunder, eller finslipa ditt budskap så det får plats i en 30 sekunders lång film.

Kontakta oss isåfall så hjälper vi dig med verksamhetens företagsfilm!

Fler av våra tjänster

SUPPORT & FÖRVALTNING
STRATEGI
ANALYS
SOCIALA MEDIER

Vad våra kunder säger

Varför Shiki?

Vi lyssnar

Vi är lyhörda och lyssnar på vad våra kunder säger. För oss är en bra kommunikation A och O för ett lyckat projekt.

Vi vet hur

Efter många år i branchen (och ett gäng projekt i ryggen) har vi byggt upp en stor kunskapsbank som spänner över många olika tjänsteområden. 

Alltid över gränsen

Skämt åsido.. vad vi menar med det är att vi alltid tar det där extra steget för att verkligen få våra kunder att glänsa.

Kontakta oss