Regular Content Plan

Visuellt innehåll till bättre pris

Regular content plan (RCP) är vår paketlösning med visuellt innehåll varje månad. Ert företag får regelbundet högkvalitativa videor och foton som kan läggas upp på era sociala mediekanaler och webbplats varje månad.

Vi hatar klyschor, men tyvärr så stämmer den gamla godingen ”Syns du inte, så finns du inte” ganska så jättebra. När det kommer till digital marknadsföring så handlar det först om att få så många blickar riktade mot dig som möjligt. Det är där vi kommer in i bilden (no pun intended).

Spela videoklipp
Spela videoklipp

Du är en viktig resurs för din verksamhet, varför ska du då lägga enorm mängder tid och energi på att göra allt själv? Låt någon annan göra det åt dig, som följer just din vision och med professionell kvalitét!
Vi hjälper dig så du kan fokusera på din verksamhet.

Vi har kunskapen och utrustningen som krävs för att ta fram riktigt bra visuellt innehåll åt er. 

Så här fungerar det

Förmånliga årsavtal

Innehållsplanerna har avtalstid från 1 till 2 år.

Genom att ni binder upp er så kan vi erbjuda en generös rabatt på våra ordinarie dagspriser för film, foto och redigering. Fördelen är att det också blir lättare att tillsammans ta fram en contentstrategi som sträcker sig över en längre period.

Allokerad tid

Du kommer att ha en årlig bank med film och redigeringsdagar som du kan använda under året. Det här är perfekt om du behöver balansera upp ditt contentflöde över året. Då kan vi vänta med innehåll om du har en lugn månad. Och sen köra på med några fler dagar på raken när du behöver mer innehåll eller kanske lite mer avancerade filmer.

Upp till 40% rabatt

Regelbundna innehållsplaner fungerar på samma sätt som mängdrabatt. Vi kan göra abonnemanget billigare än våra dagspriser eftersom det ger oss ett förutsägbart kassaflöde så att vi kan växa på vår verksamhet också. Det är en win-win för alla!

Regular Content Plan

12 månader
12 900 kr Per månad
 • 1 film & fotodag per månad
 • Upp till 4 st 30 sekunders filmer
 • Upp till 8 redigerade foton
 • Specialpris på one-shots
Populär

Regular Content Plan

24 månader
9 900 kr Per månad
 • 1 film & fotodag per månad
 • Upp till 4 st 30 sekunders filmer
 • Upp till 8 redigerade foton
 • Specialpris på one-shots​

RCP Custom

Skräddarsydd avtalstid
Offert
 • Anpassat antal film- & fotodagar
 • Anpassat antal filmer
 • Anpassat antal redigerade foton
 • Specialpris på one-shots​​

Se till att du sticker ut med riktigt bra visuellt innehåll

Vill du få en bättre chans att få visa vad ditt företag går för? Vill du öka trafiken samt engagemanget hos dina besökare samt kunder? Behöver du en rullande mediaplan, men vet inte vart du ska börja?

Kontakta Shiki så berättar vi mer om våra contentplaner.

Vad våra kunder säger

Varför Shiki?

Vi lyssnar

Vi är lyhörda och lyssnar på vad våra kunder säger. För oss är en bra kommunikation A och O för ett lyckat projekt.

Vi vet hur

Efter många år i branchen (och ett gäng projekt i ryggen) har vi byggt upp en stor kunskapsbank som spänner över många olika tjänsteområden. 

Alltid över gränsen

Skämt åsido.. vad vi menar med det är att vi alltid tar det där extra steget för att verkligen få våra kunder att glänsa.

Kontakta oss