Fotograf

Vår Fotograf är verkligen passionerad för allt som rör stillbilder. Ett yrke han verkligen brinner för och ägnar sig minst lika mycket tid åt att ta foton som att lära sig nya tekniker. Det stora nöjet han känner smittar lätt av sig, så fotografering ligger oss väldigt varmt om hjärtat här på Shiki.

Fotografering för oss är att fånga ögonblicket, visa omvärlden våra klienters inre patos. Shikis passion är att fånga stunden som visar känslan vad du gör samt är bäst på. Jobb, hobby eller en aktivitet, du vet vad vad din bästa sida är och oavsett typ av evenemang eller jobb kan vi vara på plats och fånga ögonblicket som visar vem du är!

Exempel på typer av fotografering vi utför.

Förutom den breda erfarenhet vi har med stillbilder sträcker sig också vår mediagurus intresse sig över även till rörlig media. Patos är vad som styr oss när vi tänker på  fotografering eftersom det är det bästa mediet att fånga den starka känslan vi alla har inombords och som lättas kan fångas i ögonblicket. Du har ett budskap och vi fångar känslan som representerar ditt patos bäst på bild.

Professionell digital fotografering

Det är en sak att fotografera med mobilen eftersom den har så mycket hård samt mjukvara som ger ett bra slutresultat. Men bilden kanske är lite suddig, det finns en skevhet och färgerna ger inte rätt intryck och budskapet går förlorat.

Men en proffsig fotograf kan ta samt lyfta fram X-faktorn, det där lilla extra som lyfter och visar ens sanna jag. Fotot är bara början för det är i redigeringen man kan hitta vad som komplimenterar våra kunders budskap bäst, att ta fram känslan som våra kunder vill åt. Som lyfter deras varumärke och levererar deras berättelse klart och tydligt.

Fotografering för sociala medier 

Har du ett Instagramkonto, eller behöver du profilbilder till Linkedin? Har man ett Instagramkonto till exempel, kan det räcka med ett foto med mobilen, men… det räcker inte i det långa loppet. 

Vill du köra en väl uttänkt mediakampanj på Instagram så behöver man bra tagna bilder som också är beskärda på rätt sätt. 

Vill man hålla på med digital annonsering och använda sig av foton är det ännu viktigare med bra tagna bilder.

Drönar fotografering (och film)

Behöver verksamheten en annan typ av bilder på kontoret, varför inte ett lite mer dynamiskt gruppfoto som verkligen fångar andan av företaget? 

Drönare ger fotografer mer möjligheter och är i vårt tycke ett fantastisk (och roligt) verktyg.

Det går att fånga stunder från ett helt annat perspektiv som inte var möjliga förr om man inte ville riskera liv och lem genom att involvera stegar. Men drönare som sköter en fotografering, gör det omöjliga lite lättare att genomföra. Ta gärna en titt på vårt Instagramflöde eller följ oss för fler exempel på några drönarbilder vi har tagit.

Profil och porträttfotografering för ditt företag 

Oavsett vilken sorts verksamhet du driver så är bilder en viktig del av profileringen. Du får ett ansikte utåt helt enkelt, istället för att vara ännu ett till ansiktslöst företag. Ett första intryck är A och O, speciellt när det kommer till sociala medier samt verksamhetens hemsida.  
Vi tycker det är kul att blanda fotomiljöer. Man kan exempelvis ta några bilder i er egen miljö, både ute samt inne. Eller så kan man komma till vår egen fotostudio i Åkersberga där vi både tar porträtt, produktbilder och filmar.

Det ska vara kul att bli fotograferad

Vi förstår att ställa sig framför kameran kan känns nervöst, det är många gånger vi hört ”Jag blir inte bra på bild”. Så vår största uppgift få dig eller din grupp som blir fotograferad att känna säkra och trygga att visa sin bästa sida. Det ska alltid i vår mening vara ”kul att bli fotograferad”.

En riktigt bra profilbild visar ger alltid det perfekta intryck för ditt varumärke. Det är superviktigt för oss att få de vi fotograferar att slappna av och försöka ha kul. 🙂

Boka tid för fotografering i Stockholm

Vår bas och fotostudio är i Åkersberga. Men vi utför ofta uppdrag i våra kunders lokaler eller närområde runt om i Stockholmstrakten.

Så oavsett vad din verksamheten behöver, behöver du bilder för en social mediekampanj eller behöver verksamhetens bilddatabas uppdateras så den speglar företaget bättre är det bara att kontakta oss så fixar vi till det med en fotografering.

Fler av våra tjänster

ANNONSERING
SUPPORT & FÖRVALTNING
STRATEGI
ANALYS
SOCIALA MEDIER

Vad våra kunder säger

Varför Shiki?

Vi lyssnar

Vi är lyhörda och lyssnar på vad våra kunder säger. För oss är en bra kommunikation A och O för ett lyckat projekt.

Vi vet hur

Efter många år i branchen (och ett gäng projekt i ryggen) har vi byggt upp en stor kunskapsbank som spänner över många olika tjänsteområden. 

Alltid över gränsen

Skämt åsido.. vad vi menar med det är att vi alltid tar det där extra steget för att verkligen få våra kunder att glänsa.

Ett urval av de hemsidor vi byggt

Kontakta oss