Fotografering

Fotograf i Åkersberga - verksam i hela Stockholm

Fotograf i Åkersberga - verksam i hela Stockholm

Som professionell fotograf i Stockholm fångar vi ögonblicken och berättar unika historier genom våra bilder. Med kreativitet och teknisk skicklighet skapar vi fotografier som talar till hjärtat. Vi erbjuder skräddarsydda fotografitjänster för olika tillfällen, inklusive porträtt, evenemang och företagsfotografi. Vår passion ligger i att fånga ögonblickets skönhet och känsla, och vårt mål är alltid att överträffa era förväntningar. Genom våra bilder skapar vi minnesvärda stunder som kommer att bevaras för evigt. Kontakta oss idag för att boka er fotosession och skapa minnen som varar livet ut.

Professionell digital fotografering

Att använda mobilkameran har sina fördelar. Men det kan finnas begränsningar som suddighet, snedvridningar och felaktiga färger som kan förvanska intrycket och förlora budskapet.

En professionell fotograf kan emellertid fånga och förstärka den unika "X-faktorn" som verkligen framhäver din personlighet. Fotografi är bara början, det är i efterbehandlingen som vi hittar det som bäst kompletterar ditt budskap. Vi strävar efter att framhäva den rätta känslan som reflekterar våra kunder, för att lyfta deras varumärke och leverera en tydlig och övertygande berättelse.

Fotografering för sociala medier

Är du aktiv på Instagram eller i behov av professionella profilbilder till LinkedIn? Även om ett mobilfoto kan fungera tillfälligt för ditt Instagramkonto, är det inte tillräckligt för att nå långsiktig framgång.

För en väl genomtänkt mediakampanj på Instagram krävs noggrant tagna bilder som är professionellt redigerade och beskurna enligt rätt specifikationer.

Om du planerar att använda foton i din digitala marknadsföring och reklam blir det ännu viktigare att investera i högkvalitativa bilder som tar din kampanj till nya höjder.

Typer av fotograferingar vi utför:

Professionell digital fotografering
Boka ett möte med oss

Drönar fotografering (och film)

Behöver verksamheten en annan typ av bilder på kontoret, varför inte ett lite mer dynamiskt gruppfoto som verkligen fångar andan av företaget?

Drönare ger fotografer mer möjligheter och är i vårt tycke ett fantastisk (och roligt) verktyg.

Det går att fånga stunder från ett helt annat perspektiv som inte var möjliga förr om man inte ville riskera liv och lem genom att involvera stegar. Men drönare som sköter en fotografering gör det omöjliga lite lättare att genomföra. Ta gärna en titt på vårt Instagramflöde eller följ oss för fler exempel på några drönarbilder vi har tagit.

Profil och porträttfotografering för ditt företag

Det ska vara kul att bli fotograferad

Oavsett vilken sorts verksamhet du driver så är bilder en viktig del av profileringen. Du får ett ansikte utåt helt enkelt, istället för att vara ännu ett ansiktslöst företag. Ett första intryck är A och O, speciellt när det kommer till sociala medier samt verksamhetens hemsida. Vi tycker det är kul att blanda fotomiljöer. Man kan exempelvis ta några bilder i er egen miljö, både inomhus samt utomhus. Eller så kan man komma till vår egen fotostudio i Åkersberga där vi tar både porträtt och produktbilder samt filmar.Vi förstår att ställa sig framför kameran kan känns nervöst, det är många gånger vi hört ”Jag blir inte bra på bild”. Så vår största uppgift få dig eller din grupp som blir fotograferad att känna er säkra och trygga att visa er bästa sida. Det ska alltid i vår mening vara ”kul att bli fotograferad”.En riktigt bra profilbild ger alltid det perfekta intrycket för ditt varumärke. Det är superviktigt för oss att få de som vi fotograferar att slappna av och försöka ha kul. 🙂
  • Boka tid för fotografering i Stockholm

    Vår bas och fotostudio är i Åkersberga. Men vi utför ofta uppdrag i våra kunders lokaler eller närområdet runt om i Stockholmstrakten.

    Så oavsett vad din verksamhet behöver — bilder för en social mediekampanj eller behöver verksamhetens bilddatabas uppdateras så den speglar företaget bättre — är det bara att kontakta oss så fixar vi till det med en fotografering.

  • Ett axplock av våra bilder

    Klicka på någon av bilderna för att se större.