Fotograf

Fotografering ligger oss varmt om hjärtat. Vår passion är att fånga ögonblicket och känslan som är där just då. Oavsett typ av evenemang kan vi vara på plats och fånga det där speciella ögonblicket som visar vem du är. Både genom att stoppa tiden och återuppleva den genom rörliga bilder.

Exempel på typer av fotografering vi utför.

 

Vi har en bred erfarenhet, inte bara inom stillbilder men även rörlig media. För oss handlar fotografering om en sak, Patos. Du har ett budskap och vi fångar känslan som representerar det på bild.

Professionell digital fotografering

Det är en sak att ta fotografier med mobilen. Det blir ofta bra, men man får inte alltid det där lilla extra som lyfter bilden. En bild som kanske är lite suddig, lite skev och kanske inte har rätt känsla i färger kan göra att budskapet inte går fram på rätt sätt.

Vi är duktiga på att plocka fram känslan som våra kunder vill åt. Som lyfter deras varumärke och levererar deras berättelse klart och tydligt.

Fotografering för sociala medier 

Har du ett Instagramkonto, eller behöver du profilbilder till Linkedin? Har man ett Instagramkonto till exempel, kan det räcka med ett foto med mobilen, men… det räcker inte i det långa loppet. 

Vill du köra en väl uttänkt mediakampanj på Instagram så behöver man bra tagna bilder som också är beskärda på rätt sätt. 

Vill man hålla på med digital annonsering och använda sig av foton är det ännu viktigare med bra tagna bilder.

Drönar fotografering (och film)

Behöver verksamheten nya bilder på kontoret, varför inte ett lite mer dynamiskt gruppfoto som verkligen fångar andan av företaget.  

Drönare ger fotografer mer möjligheter och är i vårt tycke ett fantastisk (och roligt) verktyg.

Det går att fånga stunder från ett helt annat perspektiv som inte var möjliga förr om man inte ville riskera liv och lem genom att involvera stegar. Men drönare som sköter en fotografering, gör det omöjliga lite lättare att genomföra. Ta gärna en titt på vårt Instagramflöde eller följ oss för fler exempel på några drönarbilder vi har tagit.

Profil och porträttfotografering för ditt företag 

Oavsett vilken sorts verksamhet du driver så är bilder en viktig del av profileringen. Du får ett ansikte utåt helt enkelt, istället för att vara ännu ett till ansiktslöst företag. Ett första intryck är A och O, speciellt när det kommer till sociala medier samt verksamhetens hemsida.  
Vi tycker det är kul att blanda fotomiljöer. Man kan exempelvis ta några bilder i er egen miljö, både ute och inne. Och så kan man komma till vår egen fotostudio där vi både tar porträtt, produktbilder och filmar.

Det ska vara kul att bli fotograferad

En bra profilbild ger alltid ett gott intryck för ditt egna varumärke. Vi ser självklart till att de är från din bästa sida. Ni anar inte hur många gånger vi hört ”Jag blir inte bra på bild”. Lika många har vi omvänt. Det är superviktigt för oss att få de vi fotograferar att slappna av och försöka ha kul. 🙂

Boka tid för fotografering

Vår bas och fotostudio är i Åkersberga. Men vi utför ofta uppdrag i våra kunders lokaler eller närområde runt om i Stockholmstrakten.

Så oavsett vad din verksamheten behöver, behöver du bilder för en social mediekampanj eller behöver verksamhetens bilddatabas uppdateras så den speglar företaget bättre är det bara att kontakta oss så fixar vi till det med en fotografering.

Vad våra kunder säger

Varför Shiki?

Vi lyssnar

Vi är lyhörda och lyssnar på vad våra kunder säger. För oss är en bra kommunikation A och O för ett lyckat projekt.

Vi vet hur

Efter många år i branchen (och ett gäng projekt i ryggen) har vi byggt upp en stor kunskapsbank som spänner över många olika tjänsteområden. 

Alltid över gränsen

Skämt åsido.. vad vi menar med det är att vi alltid tar det där extra steget för att verkligen få våra kunder att glänsa.

Ett urval av de hemsidor vi byggt

Kontakta oss