Sökmotoroptimering

SEO Byrå i Stockholm

Är ni intresserade av att öka den naturliga trafiken till er webbplats och därmed öka konverteringarna, utan att vara beroende av betald annonsering? Vi hjälper er genom att optimera er synlighet i sökmotorerna och nå ut till potentiella kunder!

Hur vi jobbar med sökmotoroptimering (SEO)

 1. Nulägesanalys / audit

  Vi tar helt enkelt reda på hur din hemsida mår samt vad och vilka åtgärder som behöver göras för en förbättring. Hur många besökare får din webbsida, hur rankar webbplatsen idag bland sökresultaten osv. När nulägesanalysen är klar har vi ett underlag för en digital strategi med relevanta åtgärder som behövs för att optimera din hemsida.

 2. Strategi

  Efter att ha fått fram tillräckligt med data från vår audit, så presenterar vi en strategi. Tillsammans med dig tittar på vilka målsättningar och KPI:er vi ska fokusera på för en långsiktig plan framåt.

 3. Implementering

  Vi sätter upp de verktyg vi behöver för mätning och analys. Så att vi kan följa och monitorera de sökord för den strategi vi tagit fram.

 4. Optimering

  Baserat på nulägesanalysen och vald strategi börjar vi nu med själva optimeringen. Det är här er resa för bättre synlighet och fler relevanta besökare börjar. Här sker både innehållsförändringar och andra tekniska förbättringar för att ge er så bra förutsättningar som möjligt kliva framåt.

 5. Uppföljning

  Varje månad får ni en SEO-rapport där vi visar hur det går för strategin och hur ni rankar på valda sökord. Vi går igenom vad vi gjort och vad vi planerar att göra nästkommande steg.

Kontakta mig!
För jag vill..

 • Ha en professionell byrå som sköter allt
 • Frigöra tid för min verksamhet
 • Öka trafiken och konverteringar på webbplatsen.