Sociala medier

Vi kan kommunikation – du kan ditt företag

Kommunicera med dina kunder

Att finnas på sociala medier är idag en självklarhet för många, både privat men även med företaget. Det är ett perfekt verktyg för att kommunicera med sina kunder och bygga förtroende. Genom att vara personlig på sociala medier upplevs företaget som mer “äkta” och “mänskligt” vilket bidrar till att stärka relationen mellan företaget och kunden, vilket gynnar företaget i längden.

En bra knep på sociala medier är att bjuda in till konversation så att dina kunder interagerar med ditt företag, ställ frågor som engagerar och bjuder in till dialog.

Olika språk i olika plattformar?

Det finns en mängd olika plattformar, Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, Snapchat, TikTok och mycket mer. Behöver man som företag då finnas på all plattformar? Enkelt svar, nej. Det är ju helt bortkastat att finnas på en plattform om inte din kund gör det. Men om man vill finnas på flera plattformar, ex både på Facebook och Linkedin, behöver man då skriva på olika sätt?

Kommunicera på samma sätt som din målgrupp gör. Finns din målgrupp på Facebook, använd samma tonalitet som kunden gör där. Finns de också på Linkedin, använder du tonaliteten som används på den plattformen. Ta seden dit du kommer som ordspråket säger.

Svårt? Vi hjälper dig!

Vi har lång erfarenhet av sociala medier i olika branscher. Allt från byggbranschen till restaurangbranschen till skönhetsbranschen. Vi hjälper dig sätta upp strategi, planera och driva igenom planen som följer just din vision och med professionell kvalitét!

Vi hjälper dig så du kan fokusera på din verksamhet.

12 månader

Från 6 000 kr per månad
  • Strategi och planeringsmöte
  • Föranalys
  • Bilder med din logo på*
  • Två inlägg i veckan
  • Specialpris på one-posts

Skräddarsytt

Offert
  • Anpassat antal inlägg
  • Anpassad content plan
  • Specialpris på one-shots​​

Pris exkl. moms.
*Bilder ingår ej, men vi kan såklart hjälpa dig med det. 

Se till att du sticker ut med riktigt bra visuellt innehåll

Vill du få en bättre chans att få visa vad ditt företag går för? Vill du öka trafiken samt engagemanget hos dina besökare samt kunder? Behöver du en rullande mediaplan, men vet inte vart du ska börja?

Kontakta Shiki så berättar vi mer om våra contentplaner.

Fler av våra tjänster

STRATEGI
ANALYS
SUPPORT & FÖRVALTNING

Vad våra kunder säger

Varför Shiki?

Vi lyssnar

Vi är lyhörda och lyssnar på vad våra kunder säger. För oss är en bra kommunikation A och O för ett lyckat projekt.

Vi vet hur

Efter många år i branchen (och ett gäng projekt i ryggen) har vi byggt upp en stor kunskapsbank som spänner över många olika tjänsteområden. 

Alltid över gränsen

Skämt åsido.. vad vi menar med det är att vi alltid tar det där extra steget för att verkligen få våra kunder att glänsa.

Kontakta oss