Support & Förvaltning

Vi tar hand om din webbplats

Support & Förvaltning

Vi vill ha långsiktiga relationer med våra kunder och känner ett ansvar för att kunna ge den trygghet som behövs för att uppnå det. Med vårt Support & Förvaltnings tjänst kan ni känna er trygga med er webbplats. Vi försöker alltid att vara så flexibla som det går och hjälpa er så snabbt vi kan. Ärenden ska skickas in till oss via e-post (support@shiki.se) eller via vår chatt på hemsidan (www.shiki.se). Akuta ärenden behandlas omgående, annars inom 72 timmar. Gäller helgfria vardagar 9-17.

Vi tar hand om din webbplats så att du kan koncentrera dig på det som du är bäst på – ditt företag.

Hosting

Er webbplats driftas i en av Sveriges säkraste hallar där vi hyr plats med dedikerad tekniker som håller allt i bästa skick för våra servrar. Vi är inget “vanligt” webbhotell och har därför inga paket för jämförelse, utan våra kunder får alltid tillräckligt med fart, prestanda samt utrymme för sin webbplats.

Säker hemsida

På samma sätt som personer kan legitimera sig med ID-kort, kan en webbplats legitimera sig med ett SSL-certifikat (Secure Sockets Layer). Det krypterar också trafiken mellan servern och webbläsaren, vilket skapar en säkrare miljö för användarna. SSL-certifikat ingår alltid för våra kunder!

Redan supportkund?

Kontakta oss vi mail (Support@shiki.se) eller vår chat nere i högra hörnet, så hjälper vi dig!

Du är trygg i Shikis händer

Vi har lång erfarenhet av support och förvaltning av hemsidor. Medans du fokuserar på din verksamhet tar vi hand om din hemsida och ser till att den är uppdaterad och säker. kontakta oss redan idag.

Alltid Uppdaterad

Vi ser till att er webbplats alltid hålls uppdaterad för bästa prestanda. Vi sköter arbetet med att göra uppdateringar för både WordPress och alla tillägg* som används för webbplatsen.

Mindre ändringar/justeringar

Vi hjälper till när det behövs mindre ändringar eller justeringar på hemsidan. T.ex enklare hantering av text eller byte av bild. Är det ett större ingrepp, tar vi det mot separat offert.

Backup av sajten

Rullande backup som sker varannan vecka. Det finns alltid 3 versioner av backup sparade hos oss.

Enklare nuläges analys av sajt

Analys görs 1-2 gånger per kalenderår och rapport med åtgärdsförslag skickas till er. Detta för att säkerställa bästa förutsättningar för mer och bättre konvertering av besökaren. 

Personlig Rådgivning

Oavsett det gäller hemsidan, digital synlighet eller marknads- och/eller försäljnings strategiska funderingar, finns vi som ditt bollplank. Vi bokar gärna in tid för ett samtal över telefon eller videolänk. Varför inte ett personligt möte hos oss, vi bjuder alltid på jättegott kaffe.

Vi tänker alltid långsiktigt och vill skapa dom absolut bästa förutsättningarna för just dig och ditt företag.

Fler av våra tjänster

STRATEGI
ANALYS
SOCIALA MEDIER

Vad våra kunder säger

Varför Shiki?

Vi lyssnar

Vi är lyhörda och lyssnar på vad våra kunder säger. För oss är en bra kommunikation A och O för ett lyckat projekt.

Vi vet hur

Efter många år i branchen (och ett gäng projekt i ryggen) har vi byggt upp en stor kunskapsbank som spänner över många olika tjänsteområden. 

Alltid över gränsen

Skämt åsido.. vad vi menar med det är att vi alltid tar det där extra steget för att verkligen få våra kunder att glänsa.

Kontakta oss