Trycksaker

Din partner inom design och tryckeri - från ax till limpa

Vi älskar print och tryck och har under åren tagit fram en hel del trycksaker åt både oss själva och åt våra kunder. Tillsammans med ett riktigt vasst tryckeri kan vi leverera det mesta du kan tänkas behöva. Både som offsettryck och digitaltryck.

Vi hjälper er att ta fram stort som smått och självklart från ax till limpa. Från designidé till färdigt tryck. Vi designar era trycksaker så att de speglar er grafiska profil och lyfter ert budskap och er kommunikation.

Vi har mängder med spännande material, tjocklekar på papper och ytbehandlingar att välja mellan. Du kan även få dina visitkort i plast om du så önskar. Eller vad sägs om riktigt lyxiga visitkort med djupprägling? Nu till sommaren vore det väl rätt coolt med era egna ölunderlägg som budbärare? 🙂

 Kontakta oss idag för ett möte!

Visitkort - tryckeri, trycksaker och print
Visitkort - tryckeri, trycksaker och print

Lite av vad vi kan erbjuda inom trycksaker och grafisk formgivning.

Visitkort
Flyers
Foldrar

Affischer
Brevpapper
Vykort

Broschyrer
Kataloger
Block

Kuvert
Dekaler
Mappar

Behöver ni större trycksaker? Inga problem! Vårt tryckeri erbjuder även storformatstryck

  • Banderoller
  • Rollups
  • Reklamskyltar
  • Reklamflaggor
  • Mäss- och reklamsystem 

Vare sig ni befinner inomhus eller utomhus så är det bra att kommunicera ert reklambudkap ordentligt. Vi kan erbjuda er flaggor, skyltar, ställ och många andra produkter som gör att ni sticker ut, vare sig det är i er egen butik eller om ni står på en mässa.

Se till att finnas överallt där era kunder finns, som i trafiken med magnetskyltar på era fordon, på flaggor vid era företagsfastigheter eller med gatupratare framför er butik. 

Se till att synas på mässan

En proffsig mässmonter drar till sig besökare. Vi hjälper er ta fram unika textilvikdisplays, textilvikdiskar, PVC-planerare, rollups, X-/L-Banderoller och mobila reklamställ som drar blickarna till er. Självklart så är systemen snabbmonterade och lätta att ta med sig.

 Kontakta oss idag för ett möte!

Vill du snacka tryck?