Webbdesign

En webbyrå i Stockholm - fast för hela Sverige

Webbdesign följer samma regler som vanlig design, är det bra så syns det inte. bara det fungerar som det ska så är det bra. Ställ dig själv den här frågan: “Hur länge har jag stannat på webbplats för att den är svårnavigerad?” Har du räknat sekunderna eller minuterna? Troligtvis inte, men det går att anta att du snabbt bytte över till en “bättre” sida. Poängen med webbdesign är att visa din bästa sida för besökarna.

WordPress + Webbdesign = något lättare

2003 kom den första version av WordPress och mycket har hänt sen dess. Idag är det så nära en standard man kan komma gällande CMS-verktyg för skapande och publicering av webbplatser. Vi har mer än 15 års erfarenhet av WordPress och det är det absolut bästa verktyget man kan använda för webbdesign och 43,2% (2022) av världens alla hemsidor drivs av WordPress. Det är en marknadsandel på 65% av alla CMS (Content Management System). Det vi fullkomligt älskar med WP är Open Source-delen av det. Vad det innebär är att de många fantastiska funktioner som finns, kan göra din hemsida fantastisk och helt efter dina önskemål.

Lättare E-Handel med webbdesign

Numera är det allt vanligare med handel via nätet. Utvecklingen av e-handeln sen Amazon & eBays intåg har lett till en enorm utveckling av e-handelsplattformar. Jämfört med då, är det betydlig lättare idag att starta en webbshop. Från en vanlig hemsida till butik med ett robust handelssystem. Om du vill driva försäljning eller sätta upp en onlinekatalog direkt från din webbplats så rekommenderar vi e-handelsplattformen WooCommerce som finns till WordPress. Vad det än rör sig om med din hemsida så kan vi hjälpa dig med att få igång en E-handel.
Webbdesign

UX, UI & Webbdesign

När internet var nytt, hade man inte riktigt användaren i åtanke. Helt plötsligt fanns det en ny bransch som man kan bryta ner i tre eror:

  • Vilda västern
  • Desktop eran
  • Den mobila eran


Den första eran var mer anarkisk i sin syn på webbdesign, det ska se coolt ut, strunt samma om det fungerar. Desktop eran fick ordning på kaoset och man började tänka mer användarens upplevelse. Men det är i den mobila eran som det har skapats mer konkreta regler för webbdesign. Med till exempel ”mobile first” som designstrategi.

Vi kan webbdesign – du kan ditt företag

Inom området webbdesign och utveckling finns det du behöver för att du ska kunna etablera och expandera din affärsverksamhet på nätet. Här levereras webbplatser av hög kvalitet och vi har alltid en extra tanke bakom det vi gör. Dom kommer vara:
  • snygga
  • användarvänliga
  • moderna
Framför allt vill vi att er (framtida) hemsida speglar ert företags identitet på webben. Alla hemsidor som byggs av oss följer den standard som finns uppsatta av W3C. Detta för att få en effektiv sökmotoroptimering som säkerställer webbplatsens möjligheter för en hög ranking. Och att den i största möjliga mån ser likadan ut och fungerar likadant i alla de större webbläsarna.

Så används anpassad Webbdesign för dig

Vi surfar mer på internet än någonsin, jämför man med bara för ett par år sedan så har det ökat enormt. Så pass mycket att en mobilanpassad hemsida är det första kriteriet för en indexering bland dagens sökmotorer. Vi ser därför alltid till att din hemsida kommer se snygg ut i responsivt läge, oavsett om det är på stor datorskärm, smartphone eller tablet. Sökning via smartphone är extremt viktigt att tänka på. Därför är det numera industristandard när det kommer till webbutveckling att responsivt läge är inkorporerat. En snygg och lättnavigerad hemsida gör inte bara under för din verksamhet, det är också viktigt för en effektiv sökoptimering. Vill du ha hjälp med utformningen av din hemsida, eller vill du ha en garanti att din hemsida ser snygg och är navigerbar på mobilen. Kontakta oss i så fall, så snackar vi lite om det vi älskar, Webbdesign, över en kopp kaffe. 🙂

Fler av våra tjänster

ANNONSERING
SOCIALA MEDIER
STRATEGI
ANALYS
SUPPORT & FÖRVALTNING

Vad våra kunder säger

Varför Shiki?

Vi lyssnar

Vi är lyhörda och lyssnar på vad våra kunder säger. För oss är en bra kommunikation A och O för ett lyckat projekt.

Vi vet hur

Efter många år i branchen (och ett gäng projekt i ryggen) har vi byggt upp en stor kunskapsbank som spänner över många olika tjänsteområden. 

Alltid över gränsen

Skämt åsido.. vad vi menar med det är att vi alltid tar det där extra steget för att verkligen få våra kunder att glänsa.

Ett urval av de hemsidor vi byggt

Kontakta oss